انواع غذا با بادمجان - نوزاد
قابل توجه کاربران محترم:

انواع غذا با بادمجان

  • سازنده
    موضوع
  • #3540

    bita12
    کاربر ساده

    مواد لازم
    بادمجان قلمي حلقه شده
    گوشت خرد شده
    پياز
    زردچوبه
    نمک و فلفل
    غوره (گرد غوره)
    رب
    آب

    بادمجان ها رو سرخ ميکنيم.
    پياز را در روغن تفت ميدهيم ،رب را هم با پياز تفت ميدهيم،سپس گوشت را اضافه ميکنيم اجازه ميدهيم گوشت تغيير رنگ دهد در اين زمان آب را به قابلمه اضافه ميکنيم و ميگذاريم گوشت کاملا بپزد.بعد از پختن گوشت ها در يک ماهيتابه ابتدا بادمجانها را ميچينيم ، بعد گوشت ها را روي بادمجان ها ميچينيم و آب گوشت را صاف ميکنيم و به تابه اضافه ميکنيم (در اينجا ميتوانيم چند تا گوجه را سرخ کنيم و روي بادمجان و گوشت ها قرار دهيم)و تابه را روي حرارت ميگذاريم نمک و فلفل و غوره يا آبغوره يا گرد غوره را اضافه ميکنيم و ميگذاريم تا خورش جا بيفتد.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 99 total)
  • نویسنده
    پاسخ‌ها
  • #161142

    دختر وبلاگي
    کاربر ساده

    مواد لازم:بادمجان 4 عدد
    پياز 1 عدد
    مغز گردو 100 گرم
    کشک ،نعنا و سير داغ به مقدار لازم
    روش پخت:
    بادمجان ها رو پوست بگيريد و از وسط نصف کنيد بذاريد خشک شن و بعد سرخ کنيد تا کمتر روغن بکشن.ميتونيد موقع سرخ کردن در ماهي تابه رو بذاريد تا بادمجان ها سريعتر و باروغن کمتر سرخ بشن.(اگه غذاهاتون رو با نمک زياد يا اصطلاحا خوش نمک مصرف ميکنيد به بادمجان ها در حد کم نمک بزنيد در غير اينصورت اصلا نمک نزنيد چون نمک کشک بالاست.)
    بعد پيازها رو خلال کرده و سرخ کنيد.اگر زعفرون اضافه کنيد پيازها خوش طعم ورنگ ميشن.
    بادمجان هاي سرخ شده رو با گردوها ميکس کنيد تا کاملا مخلوط شن.بعد اين مخلوط رو همراه پيازها به ماهي تابه برگردونيد
    حالا کشک رو اضافه کنيد ودر ماهي تابه رو بذاريد تا به مدت 15 دقيقه حرارت ببينه
    نوووش جااان
    http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/25431305671651387063_thumb.jpg

    #239227


    کاربر ساده

    من اينجوري درست ميکنم:
    اول پيازهارو کاملا سرخ ميکنم (هرچي پياز بيشتر بهتر) اندازه يک قاشق چايخوري هم سير همراهش سرخ ميکنم(سير نبايد خيلي زياد سرخ شه تلخ ميشه)
    بعد بهشون زردچوبه و فلفل سياه ميزنم
    در ظرف جداگانه بادمجون هاي کاملا سرخ شده رو با گوشتکوب ميکوبيم تا کاملا يکدست شه و بعد به پياز و سير اضافه ميکنيم
    يه تفت کوچيک ميديم و تو ظرف ميکشيم
    روش يه لايه کشک ميريزيم ( طبق تجربه با کشک مخلوط نشه و فقط روش ريخته شه خوشمزه تره )
    با نعنا داغ و پياز سرخ کرده و گردو و زعفرون دم کرده تزيين ميکنيم
    نوووووووووووووووووووش جان

    #207899


    کاربر ساده

    کشک بادنجان به سبک سحرناز

    بادنجان
    سير
    نعناع داغ
    پياز داغ
    زردچوبه، نمک
    کشک
    گردو آسياب شده

    بادنجان ها را بعد از پوست گرفتن نگيني خورد ميکنيم و ميگذاريم با آب بپزد
    ميتوانيم بادنجان ها را کباب هم بکنيم
    بستگي به ذائقه و امکانات شما دارد
    بعد از پخته شدن کاملا آنها را مي کوبيم
    توجه داشته باشيد که نبايد از ميکسر استفاده کرد
    نعناع داغ و پياز داغ و سير داغ را در صفحه ي يک
    در پست آش جو آموزش داده ام

    بعد از اينکه کاملا کوبيديد
    نمک آن را اندازه ميکنيم

    مخلوط پياز داغ و… را داخل آن ميريزيم و هم ميزنيم
    داخل ظرف کشيده و با کشک و پودر گردو تزئين ميکنيم

    روغن به هيچ عنوان داخل بادنجان نريزيد
    روغن پياز داغ و… براي آن کافي ميباشد
    البته هنگام سرخ کردن پياز و… روغن زياد تر بريزيد

    مطمئن باشيد اين سبک درست کردن کشک بادنجان فوق العاده است
    و من پيشنهاد ميکنم حتما امتحان کنيد

    پيشنهاد ميکنم با سبزي، فلفل شيرين، ونان سنگک يا بربري ميل کنيد…

    http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/86826420224578910697.jpg

    نوش جان

    #219354

    سرمايي
    کاربر ساده

    ولي ابپز خيلي خوشمزه‌تره ولي ما بعد از آبپز کردن اونو توي تابه مي‌ريزيم و تا 1 2 ساعت اونو هم مي‌زنيم تا آبش گرفته شه بعد توش يه کم روغن مي‌ريزيم و تفت مي‌ديم بعد پياز داغ نعنا داغ و اگر دوست داشتيم سير داغ، در آخر هم کشک به داخلش اضافه مي‌کنيم و داخل يه ظرف مي‌کشيم و روشو تزئين مي‌کنيم.

    #132022


    کاربر ساده

    سحرناز جون منم اين مدلي كشك بادمجون پختم بادمجون رو آبپز كردم خيلي خوب شد روغن كمي بادمجون خواست

    #239878


    کاربر ساده

    بله مهروک جون
    همين که اصلا نيازي به سرخ کردن نداره و در آخر هم روغن زيادي روي کشک بادنجون جمع نميشه خيلي خوبه
    من خودم اين روش رو خوشمزه تر ميدونم تا اينکه بادنجونارو سرخ کنم

    بووووس

    #173411


    کاربر ساده

    http://upload.iranvij.ir/image_mordad91/92841263556922175254.png

    ابتدا بادمجان هاي تپل را حلقه کرده حدود يک سانتي متر که در آّب و نمک ميذاريم تا تلخي آن گرفته شود.

    وقتي بادمجان ها خشک شد آن ها را در پيرکسي که ميخواهيم سر سفره بياريم چيده و البته کف ظرف هم کمي با روغن مايع چرب مي کنيم . يک حلقه نازک گوجه فرنگي روي بادمجان گذاشته و بعد يک تکه فيله مرغ .
    بعد يک تکه فلفل دلمه اي و بعد پنير پيتزا و روي آن هم نمک و فلفل مي زنيم
    به مدت نيم ساعت ??? درجه سانتي گراد در فر گذاشته بعد نيم ساعت ? دقيقه هم گريل مي کنيم تا روي آن خوش رنگ شود.
    نوش جان miling:

    #299155

    ???•?? نگار ??•???
    کاربر ساده

    غذاهاي پخته شده با بادمجان
    شمام بزاريد.

    بادمجان شکم پاره:

    مواد لازم :
    بادمجان به تعداد نفرات –
    گوشت چرخ کرده به ازا هر بادمجان 50 گرم –
    پياز درشت 1 تا 2 عدد –
    زرشک به ميزان دلخواه –
    جعفري خرد شده کمي –
    سير خلال شده –
    گوجه فرنگي سفت 1 عدد درشت –
    نمک و فلفل و زرد چوبه –
    رب 1 ق. م

    طرز تهيه: بادمجانها را پوست بگيريد و در يک طرف بادمجان يک برش طولي به کمک چاقو ايجاد کنيد . بطوري که فقط يک طرف بادمجان برش بخورد و طرف مقابل پاره نشود . بادمجانها را درآب نمک بيندازيد تا تلخي آنها گرفته شود .
    بعد از نيم ساعت بادمجانها بيرون آورده بشوييد و خشک کنيد و سپس در روغن داغ سرخ کنيد . بادمجانهاي سرخ شده را از تابه بيرون بياوريد و پياز خرد شده را در همان تابه تفت دهيد . کمي که پيازها سرخ شده گوشت چرخ کرده را نيز اضافه کنيد رب و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و سرخ کنيد . سپس زرشک شسته شده و خلال سير را به آن اضافه کنيد . سپس از روي حرارت برداشته و جعفري خرد شده را نيز اضافه کنيد .
    شکم بادمجانهاي سرخ شده را باز کنيد و با مواد فوق پر کنيد . بادمجانها را در داخل تابه گذاشته کمي آب جوش درون تابه بريزيد تا نصف بادمجانها درون آب قرار بگيرد . و روي حرارت به مدت نيم ساعت بپزيد تا آب درون تابه کم شود . نوش جان

    * دقت کنيد روي تابه در نگذاريد تا بادمجانها سياه نشود .


    گراتن ماست و بادمجون




    مواد لازم براي 4 نفر :
    بادمجان درشت 4 عدد –
    پياز درشت 1 عدد –
    سير چند حبه –
    گوشت چرخ کرده 200 گرم –
    ماست چکيده 1/5 ليوان –
    تخم مرغ 1 عدد –
    نمک و فلفل و زردچوبه و پودر پاپريکا کمي –
    روغن براي سرخ کردن مقداري –
    زعفران ابکرده

    طرز تهيه :
    بادمجانها را بصورت راه راه پوست بگيريد و بصورت حلقه حلقه يا نوارهاي باريک برش دهيد روي بادمجانها نمک بپاشيد . و بگذاريد تا نيم ساعت بماند و تلخي بادمجانها گرفته شود . سپس بادمجان ها را خشک کرده و سرخ کنيد در هنگام سرخ کردن حتما کمي نمک بپاشيد و بعد پيازها را بصورت خلالي ريز کرده و سرخ کنيد به پيازها سير ريز شده را اضافه کرده و تفت دهيد و گوشت چرخ کرده را نيز به همراه نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهيد .

    در يک ظرف مقاوم به حرارت ابتدا بادمجانها را چيده و سپس گوشت چرخ کرده تفت داده شده و سپس پياز سرخ شده به همراه سيرهاي تفت داده شده را اضافه کنيد .

    به ماست چکيده 1 عدد تخم مرغ اضافه کرده و با کمي پودر پاپريکا و زعفران ابشده هم بزنيد . سپس روي مواد آماده شده بدهيد در فر گرم با حرارت 200 درجه سانتي گراد تا کمي طلايي شدن روي گراتن در فر نگه داريد.

    #183419

    جوجه
    کاربر ساده

    منم ميخوام تجربه امروزمو واستون بگم
    تا حالا کشک بادمجون با عدس خوردين
    مواد لازم
    مثل کشک بادمجون
    پياز
    سير
    نعنا خشک
    بادمجان
    کشک
    نمک زردچوبه
    من بادمجون سرخ کرده داشتم توفريزرم
    براي 2 نفر 4 تا بادمجون سرخ کرده رو با يه ليوان آب گذاشتم بپزه . اول گذاشتم جوش اومد بعد زيرشو کم کردم . اونقدر پخت تا آبش کامل خوش شد- هم زمان يه پيمانه عدسو هم گذاشتم بپزه و آبش کامل خوش بشه
    بعد يه دونه پياز رو خلالي کردم با کمي روغن سرخ کردم کمي هم زردچوبه بهش اضافه کردم
    در لحظه آخر موقعي که پياز طلايي شداض2 حبه سير خورد شده رو هم بهش اضافه کردم
    اما نذارين زياد تف بخوره
    حالا بادمجونه پخته شده و عدسو باهم قاطي کنين و کمي با گوشکوب له کنين بعد پياز داغو بهش اضافه کنين
    تو يه قابلمه ديگه 4 تا قاشق کشک بريزين با نصف استکان آب بذارين 20 دقيقه بجوشه
    اونو به بقيه مواد اضافه کنين
    موقع سرو غذا نعنا داغ و گردو خورد شده رو هم به غذا اضافه کنين
    نوش جان

    #227363


    کاربر ساده

    مواد اوليه :

    بادنجان 400 گرم
    گوشت ماهيچه يا مغز ران 500 گرم
    تره‌فرنگي 300 گرم
    سيب‌زميني 450 گرم
    ادويه خورشي گلچين يك و نيم قاشق چايخوري
    روغن و آب به ميزان لازم
    جعفري خردشده دو قاشق غذاخوري

    طرز تهيه:

    گوشت را خرد كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. تره‌فرنگي را نيز خرد كرده و به گوشت اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. سپس با مقداري آب اجازه دهيد تا گوشت كاملا بپزد. بادنجان‌ها را روي اجاق يا در فر با دماي 200 درجه سانتي‌گراد كباب كرده و بعد از خنك شدن پوست آن را در آورده و خرد كنيد. پس از پخت گوشت، آنها را از خورش در آورده و بادنجان‌ها، سيب‌زميني خردشده و ادويه خورشي گلچين را به خورش اضافه كرده و روي حرارت قرار دهيد تا سيب‌زميني پخته و نرم شود. بعد از پخت آنها را در مخلوط‌كن ريخته و هم بزنيد تا يك‌دست شود و بعد همه مواد را همراه با گوشت مجددا روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود و در مرحله آخر جعفري را ريخته پس از يكي، دو جوش از روي حرارت برداريد.

    نكته:

    ادويه خورشي گلچين تركيبي از گندم، پياز، زردچوبه، نمك، تخم گشنيز و سياه دانه است.

    #284855


    کاربر ساده

    مواد اوليه :

    گوشت 500 گرم
    پياز چهار عدد
    بادنجان پنج عدد
    گوجه‌فرنگي سه عدد
    رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
    غوره 100 گرم
    ادويه يك قاشق چايخوري
    زعفران دم‌كرده يك قاشق غذاخوري
    زردچوبه يك قاشق چايخوري
    روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    پياز را با روغن تفت داده تا طلايي شود، سپس گوشت را به آن اضافه كرده و تفت مي‌دهيم. بعد زردچوبه را مي‌افزاييم و كمي تفت مي‌دهيم، به آن نمك زده و مي‌گذاريم يك ساعت بماند. سپس با آب آنها را مي‌شوييم تا تلخي آن از بين برود و با روغن آنها را كاملا سرخ مي‌كنيم. در اين لحظه رب گوجه را با روغن كمي تفت مي‌دهيم و به مواد اضافه مي‌كنيم. سپس بادنجان‌ها را روي گوشت پخته، مي‌گذاريم. بعد گوجه‌فرنگي‌ها را نصف كرده و روي آنها قرار مي‌دهيم. نيمي از غوره را روي مواد ريخته، آن‌گاه نمك، فلفل و ادويه را اضافه كرده و صبر مي‌كنيم با حرارت ملايم خورش جا بيفتد. در آخر زعفران را اضافه و بقيه غوره را ريخته و سرو مي‌كنيم

    #125205


    کاربر ساده

    تو خورشت بادنجان بايد بادنجان هارو خوب سرخ کني و آخر به خورش اضافه کني که له نشه

    تو روغن زياد سرخ کنيد

    #267159


    کاربر ساده

    مواد اوليه :

    نخودفرنگي يا لپه پاك شده – 4/1 پيمانه
    روغن زيتون – سه تا چهار قاشق غذاخوري
    پياز كوچك، ريز خرد شده – دو عدد
    گوشت مرغ بدون پوست و استخوان – 500 گرم
    آب مرغ – 2 , 4/1پيمانه
    زردچوبه – يك قاشق چايخوري
    جوزهندي – نصف قاشق چايخوري
    بادنجان خرد شده – دو عدد
    گوجه‌فرنگي رسيده خرد شده – هشت تا ده عدد
    سير ساطوري شده – دوحبه
    نعنا خشك – دو قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل‌سياه – به ميزان لازم
    طرز تهيه (براي چهار تا شش نفر):

    اگر از لپه استفاده مي‌كنيد آن را چند ساعت خيس كرده و سپس آبكشي كنيد. در صورت استفاده از نخودفرنگي آن را در انتهاي كار به خورش بيفزاييد.

    پس از آن كمي روغن در قابلمه حرارت داده و دو سوم پياز را به مدت پنج دقيقه در آن تفت دهيد. مرغ را به پياز بيفزاييد و اطراف آنها ر ا سرخ كنيد.

    لپه خيس خورده را در قابلمه روي خورش بريزيد، سپس آب مرغ، زردچوبه، دارچين و جوزهندي را به آن اضافه كنيد و در قابلمه را بسته و آن را به مدت حدود 40 دقيقه روي حرارت پايين قرار دهيد تا مرغ و لپه‌ها بپزند. سپس روغن باقي‌مانده را در قابلمه ديگري حرارت داده و بقيه پياز و بادنجان را در آن سرخ كنيد.

    گوجه‌فرنگي، سير، نعناخشك و نخودفرنگي را به آن بيفزاييد و نمك و فلفل‌سياه بزنيد.

    وقتي خورش جا افتاد، مخلوط بادنجان و گوجه را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. اين خورش را به همراه پلو سرو كنيد.

    #206379


    کاربر ساده

    مواد اوليه :

    گوشت چرخ‌كرده نيم‌كيلو
    پياز سرخ شده يك عدد
    گوجه‌فرنگي حلقه شده يك كيلوگرم
    بادنجان يك كيلوگرم
    فلفل‌دلمه‌اي حلقه شده سه عدد
    آب يك استكان
    آبليمو كمي
    ادويه، نمك، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    در آغاز بادنجان‌ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ مي‌كنيم.

    گوشت، پياز و ادويه را مخلوط كرده و از آن كباب‌هاي كوچكي به اندازه يك انگشت سبابه درآورده و سرخ مي‌كنيم سپس هركدام از كباب‌ها را لاي بادنجان‌هاي سرخ شده گذاشته و مي‌پيچيم و در آخر يك خلال دندان در آن فرو مي‌كنيم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روي حلقه‌هاي گوجه و فلفل چيده، آب و كمي آبليمو اضافه كرده و روي بادنجان‌ها مي‌ريزيم و مجددا حلقه‌هاي فلفل و گوجه را روي آن مي‌چينيم با حرارت ملايم حدود 15 دقيقه مي‌گذاريم اين خورش مغزپخت شود. اين خورش را با نان و يا با برنج مي‌توانيد ميل كنيد.

    #48370

    صاحب خونه
    کاربر ساده

    مواد لازم براي 10 عدد بادمجون پيچ:

    بادمجان قلمي 20 عدد
    گوشت چرخ کرده 100 گرم
    پياز رنده شده
    فلفل دلمه اي يک عدد کوچک
    رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذا خوري
    نمک زردچوبه فلفل و ادويه به ميزان لازم
    روغن سرخ کردني به ميزان لازم
    زعفران کمي

    اول بادمجونهارو پوست کنده و در آب نمک ميخيسونيم تا تلخيش گرفته بشه بعداز يک ساعت در آبکش ريخته تا آبش بره و بعد سرخش ميکنيم، گوشت چرخ کرده و پيازو ورز ميديم و در ماهي تابه اي با روغن تفت ميديم و يک قاشق رب اضافه کرده و نمک زردچوبه و فلفل و ادويه را ميريزيم و خوب تفت ميدهيم و فلفل دلمه ها را اضافه کرده و تفت ميدهيم.
    بادمجان هاي سرخ شده رو به حالت بعلاوه (+) روي هم گذاشته و در محل تقاطع آنها کمي از مواد گوشتي که تفت داديم با قاشق ميريزيم و يک طرف بادمجونو که به صورت عمودي است مياريم بالا سپس يه طرف بادمجون که به صورت افق است مياريم روي آن و سمت ديگر عمودي بادمجون و سپس سمت ديگر بادمجون افقي را مياريم بالا (مثل حالت بقچه ميبنديم) و با يک خلال دندان که به داخلش فرو ميکنيم آن را جمع و محکم ميکنيم، همه بادمجان ها را به همين طريق ميپيچيم و در ماهيتابه ديگري قرار ميدهيم.
    در ظرفي روغن ريخته و کمي پياز نگيني کرده و تفت ميدهيم و بعد از کمي طلايي شدن آب جوش و 2 قاشق رب باقيمانده را اضافه ميکنيم و در آخر کمي زغفران ميزنيم و به حالت سس رقيق درمياريم.
    سس آماده شده را به آرامي در ماهيتابه اي که بادمجان ها را چيديم ريخته و ميگذاريم با شعله کم بجوشد و به خورد بادمجان ها برود و کمي غليظ شود. بعداز آماده شدن براي تزئين و مشخص نبودن سر خلال دندانها گوجه فرنگي ريز نوک خلالها ميزنيم.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 99 total)

برای پاسخ دادن به این موضوع، به سیستم وارد شوید.