انواع ترشي - نوزاد
قابل توجه کاربران محترم:

انواع ترشی

  • سازنده
    موضوع
  • #2350

    farnaz
    کاربر ساده

    من دوباره با يک رسپيه تنبلي اومدم
    اين ترشي يک هفته اي آمادست!
    موادلازم:
    فلفل قرمز و زرد(دلمه اي)
    پودرفلفل کمي
    سير به دلخواه
    سرکه سفيد
    نمک
    رب گوجه
    سبزيجات خشک ومعطر .
    لوبيا سبزها رو ميشوريم سرشونو ميزنيم ميذاريم تو آب و نمک و 1 قاشق رب و حرارت خيلي ملايم يه ربع بپزن نه اينکه خيلي نرم شن.اندازه نمک هم سليقه اي هست. بعدکه رب به خورد لوبياها رفت ميزاريمشون تو ظرف دلخواه و سبزيجات و سيرهامونو ميريزيم توش
    کمي نمک ميريزيم توش و پودر فلفل و خود فلفلا رو هم که خورد کرديم ميريزيم و حالا سرکه سفيد ميريزيم تا سر ظرف. درشو محکم ميبنديم ميذاريم يخچال 1 هفته ديگه خيلي خوب جا ميفته.
    من از نعناع خشک و مرزه خشک و گشنيز خشک استفاده ميکنم سير هم کم ميريزم بستگي به مزاجتون داره. ميتونين هر جور دوست داشتين درست کنين کم سيرياکم نمک يا…..

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 99 total)
  • نویسنده
    پاسخ‌ها
  • #60730


    کاربر ساده

    سلام عليکم
    ببخشيد نميدونم چرا اين پست برام باز نمي شد.
    خب از ساده ترين نوع ترشي شروع مي کنم

    ترشي که تغريبن همه بلدند درست کنند و من خودم توي همه ي خونه ها ديدم. اصطلاحن بهش ميگن هفته بيجار ولي خب اصل هفت بيجار يکم مزه اش فرق داره.

    خب مواد اوليه:

    1. کلم سفيد در واقع منظورم گل کلم هستش
    2. هويج
    3. سيب ترشي ( ببينيد اين رو شايد نديده باشيد بلاخره خوب تازه عروسيم ديگه اين سيب ترشي يه چيز خيلي بي ريخت هستش که مثل سيب زميني هستش ولي خيلي تيره تر بي ريختر و کج و کوله تر و در ضمن فوق العاده خاک و خولي)
    4. بادمجان
    5. خيار
    6. کرفس ( هم ساقه اش استفاده مي شه و هم برگهاش)
    7. سير
    8. موسير( اين مورد کاملن سليقه اي هستش)
    9. سرکه قرمز
    10. ادويه ترشي ( از عطاري هاي مي تونيد بگيريد)
    11. نمک و زردچوبه و کمي فلفل)
    12. فلفل سبز
    13. سبزي ترشي ( بستگي به ذائقه ترخون، مرزه، کشنيز)

    1.خب گل کلم رو تکه تکه کنيد و احيانا اگر جاي سياه داره بتراشيد. حواستون باشه که حسابي لابه لاش رو بشوريد چون بعضي وقتها جونورهاي ريزي توش هست و خاک همه که خب هست ديگه. اندازه اش براي اين ترشي معمولا ريز هست ولي بازم سليقه اي هست که چه اندازه کوچيک مي کنيد. ولي اندازه شور درشت نکنيد
    خب بذاريدشون کنار
    2.سيب ترشي رو به دقت بشوريد اين خيلي سخت تر از بقيه است چون خيلي سفت هست. تميزش کنيد و جاهايي که خيلي کثيفه رو با چاقو بکنيد ولي سعي کنيد پوستش بمونه. اين بايد ريز کنيد خيلي ريز هم نه ها!!! ولي چون سفته تکه بزرگ خوب نمي شه
    3. هويج و خيار رو به اندازه دلخواه تکه تکه کنيد و بذاريد کنار ( شستن يادتون نره:laughing
    4. ساقه هاي کرفس رو جدا کنيد. تکه تکه هاي مربعي کنيد و با مقداري سرکه بپزيد. اين مقدار پختن بايد درحدي باشه که کرفس کمي نرم بشه نه اينکه له بشه)
    5. بادمجان رو هم با سرکه بپزيد و بعد از پخت به تکه هاي دلخواه تقسيم کنيد.
    6. سير رو اول بريزيد توي آب تا پوستش راحت کنده بشه. بعد پوستهاش رو بگيريد و بزرگهاش رو تيکه تيکه کنيد.
    7. فلفل ها رو دم هاش بگيريد

    خب حالا تمام مواد آماده مخلوط شدن هستش.
    در ظرفي که ميخوايد بريزيد همه رو مخلوط کنيد. ادويه رو بريزيد و کمي نمک و زردچوبه هم بهش اضافه کنيد. سبزي ترشي رو که ساتوري کرديد يا حتي ساده بعلاوه برگهاي کرفس رو هم اضافه کنيد. روش سرکه رو بريزيد تا حدي که روي مواد رو بگيره.
    ظرف رو در جاي خنک بگذاريد( يخچال نه )
    ترشي بعد 10 الي 15 روز قابل خوردن و بعد يک ماه کاملن خوشمزه ميشه.

    نکته مهم : موادي که مي شوريد و بعد مي ريزيد بايد کاملن خشک باشند. چون آب باعث کپک زدن ترشي مي شه. مواد رو بذاريد کاملن خشک بشند. ( البته به غير بادمجان و کرفس)



    خيلي خوبه! من دستور ترشي بندري رو ميخوام! ميخوام بدونم براي رنگ و تنديش چي خوشمزش ميكنه!بعضيا رب انار،رب گوجه فرنگي،آلبالوي له شده،.. ميريزن!كدومش بهتره!؟ ممنووووووون

    ببين از اسمش معلومه که بايد تند باشه.
    من خودم با فلفل هندي خوب تندش مي کنم. ولي رب گوجه فرنگي به نظرم جالب نييست بهتره رب انار اصل بريزي . رب انارهاي الان خيلي لوس شدند
    آلبالو هم من پيشنهاد نمي کنم چون حتي اگر يه ذره به سمت شيريني رفته باشه ديگه فايده اي نداره. تمر هندي يادت نررررررررررررررررررررره

    #121449


    کاربر ساده
    ترشي بندري

    مواد لازم

    1.تمرهندي( مهترين تفاوت با ترشي هاي ديگه در اين هستش)
    2.موسير
    3.هويج
    4.خيار
    5.رب انار ترش
    6.بادمجان متوسط
    7.سير
    8.کرفس
    9.گل کلم
    10.فلفل سبز ريز
    11.سيب زميني ترشي
    12.ادويه ترشي
    13.گوجه فرنگي کال
    14.آب گوجه فرنگي غليظ (سن ايچ داده بيرون کارمون رو راحت :lub
    15.سبزي معطر خرد شده (مثل نعنا، گشنيز، مرزه، ترخون در نظر داشته باشيد که به طور کلي اين سبزي ها براي ترشي به کار مي رند.)

    ببينيد من توي دستورها مقدارش رو نگفتم چون يکي مي خواد يک شيشه درست کنه يکي ميخواد يه دبه!

    طرز تهيه:
    گل کلم رو خرد کنيد.
    تمر هندي هسته داره، براي اينکه جداش کنيد بايد با سرکه قاطيش کنيد تا شل شه بعد از صافي ردش کنيد تا هسته جدا بشه

    گوجه فرنگي رو نگيني خردش کنيد. سيب زميني و هويج رو هم همينطور
    سير رو هم همينطور. ( قبلش بذاريد توي آب تا پوستش راحت کنده بشه)
    کرفس رو مثل ترشي قبلي ساقه هاش رو خرد کنيد.
    خيار رو خرد کنيد با پوست. بعد نمک بزنيد چند ساعت بذاريد تا آبش خشک شه.

    موسير رو براي ترشي هفتهبيجار هم گفتم ولي نگفتم که بايد قبلش بذاريد توي آب تا شل شه و بشه خردش کرد.

    فلفل سبز رو با سرکه و نمک بچوشانيد تا کمي نرم بشه.

    بادمجان رو هم مثل قبلي با ترشي بجوانيد و خرد کنيد ريز ريز. و داغ داغ با بقيه مواد مخلوط کنيد

    حالا همه ي مواد باهم مخلوط شده و روش هم با سرکه پوشانيده شده.
    ادويه و رب انار رو يادتون نره مخلوط کنيد

    کلن ترشي پروسه مخلوط کردن همه چي باهم هستش
    #199836


    کاربر ساده
    ترشي فلفل و سير

    اين ترشي مورد علاقه من هستش خيلي خيلي دوستش ميدارم
    نميدونم بقيه هم درست مي کنند يا نه ولي يکم خودم توش دست بردم.

    خب مواد لازم
    فلفل سبز
    سير
    سبزي هاي معطر
    سرکه

    فلفل ها رو خوب بشوريد. دم هاش رو نگيريد اين بار
    سير ها رو بذاريد توي آب. تا پوستش راحت کنده بشه.
    پوستش رو کاملا بگيريد.

    سبزي هاي معطر مثل مرزه ترخون نعنا رو هم خرد کنيد در حد متوسط.
    خب حالا اين ها را با سرکه باهم مخلوط کنيد.

    کلن براي ترشي ها مي تونيد کمي نمک هم بسته به ذائقه تون استفاده کنيد. فلفل هندي و زردچوبه هم سليقه اي هستش.

    اگر طعم سير رو دوست داريد چند تا حبه اش رو چرخ کنيد و داخل ترشي تون بريزيد تا مزه سير زودتر منتقل بشه.

    اين ترشي بعد 15 روز قابل خوردن و بعد 1.5 ماه خيلي خيلي خوشمزه ميشه.
    کلن ترشي هايي که سير دارند هرچه بيشتر بمونند خوشمزه تر ميشه.

    يادتون نره که آب باعث کپک زدن ميشه بذاريد خشک شند بعد بريزيد داخل سرکه

    #9908


    کاربر ساده

    ترشي ليته با بادمجان کبابي
    بادمجان درشت ده عدد
    نصف گل‌کلم متوسط
    هويج سه عدد بزرگ
    سير بيست حبه
    فلفل سبز کمي ( مقدار فلقل بستگي به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشيد يا نه)
    نمک و زردچوبه ومقداري سياه دانه که هم عطر خوبي بهش ميده وهم برايه وجود بادمجان يک درمان برايه افرادي که معده درد دارند به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    بادمجان‌ها را در فر يا کباب‌پز کبابي مي‌کنيم تا کاملن پخته شود. (مثل بادمجان کبابي براي ميرزاقاسمي)
    سپس آن‌ها را پوست مي‌کنيم و کمي نمک مي‌زنيم و روي پارچه مي‌چينيم تا آب آن‌ها کاملن گرفته شود.
    هويج‌ها را رنده کرده يا ريز خرد کنيدو نمک مي‌زنيم و روي پارچه مي‌ريزيم تا آب آن گرفته شود.
    گل کلم و سير و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روي پارچه مي‌ريزيم تا آب آنها هم گرفته شود.( يک نصف روز بايد مواد به همين حالت بمانند)
    سپس بادمجان‌ها را ساطوري کرده و در ظرفي ريخته و همه مواد را به آن اضافه مي‌کنيم و سرکه روي آن مي‌ريزيم.
    اين ترشي چون با بادمجان کبابي درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابي را دارد ادويه ترشي به آن نمي‌ريزيم فقط کمي زردچوبه و سياه دانه به آن اضافه مي‌کنيم. نمک آن را هم بچشيد چون مختلفات آن نمک زده بودند ممکن است به نمک کمي نياز باشد.
    اين ليته بسيار ملايم و خوش طعم است.

    #185340


    کاربر ساده

    سير ترشي به سبک سحرناز

    سير پاکشده(پوست نازک کنده نشود)
    سرکه انگور
    شيره ي انگور
    نمک

    سيرها را در ظرف ميريزيم
    و شيره را با سرکه و نمک مخلوط کرده روي آنها ميريزيم و درب آن را ميبنديم
    بهترين مدت براي آماده شدن اين ترشي يک سال است
    ولي هفت ساله بي نظير ميشه…

    شيره کمک ميکنه زود تر برسه و طعم فوق العاده اي به خودش بگيره

    شمالي ها سبزي معطر هم ميريزند
    ولي بستگي به ذائقه دارد
    من توصيه نميکنم

    نسبت شيره به سرکه بايد طوري باشد که شيره سرکه را کمي غليظ کند

    http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/63595875555017114225.jpg

    نوش جان

    #289637


    کاربر ساده

    http://www.8pic.ir/images/3fea0lxakc90ppgonbh.jpg پياز ريز سفيد
    1 کيلو
    نعنا
    0/5 کيلو
    سير
    250 گرم
    نمک
    به ميزان کافي
    سرکه به ميزان کافي

    طرز تهيه :

    پيازها را تميز کنيد و بشوييد . سپس کاملاٌ خشک کنيد . سير و نعنا را چرخ کنيد . در شيشه هاي متناسب ، پياز و مخلوط نعنا و سير را بچينيد ، روي آن نمک بپاشيد و شيشه ها را پر از سرکه کنيد .


    واسه کلم ترشي هم همين کارو کنيد

    #280526


    کاربر ساده

    ترشي خرما

    مواد لازم:

    خرما، يک کيلوگرم (هسته‌هاي آنها را جدا کنيد)

    سماق کوبيده شده، نيم کيلوگرم

    تمبر هندي جوشيده، نيم کيلوگرم

    آب ليموترش، يک ليوان

    دارچين ساييده شده، يک قاشق سوپ‌خوري سرخالي < دارچين، دشمن قند خون >

    مغز گردوي خردشده، 100 گرم (در صورت تمايل) < آشنايي با خواص گردو >

    دانه انار، 50 گرم (در صورت تمايل) < آشنايي با خواص انار >
    نمک و فلفل، به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    1 – دو سه ليوان آب را در کاسه‌اي بريزيد و سماق را به آن اضافه کنيد تا خيس بخورد. مدت زمان لازم براي خيساندن سماق 2 ساعت است.

    پس از آن مخلوط سماق و آب را از صافي عبور دهيد و آب آن را به ظرف ديگري منتقل کنيد. تمبر هندي را نيز در يکي دو ليوان آب خيس کنيد و بگذاريد حدود 24ساعت بماند.

    پس از اين مدت، آن را نيز صاف کنيد. حالا آب تمبر هندي و آب سماق را در کاسه فلزي گودي با هم مخلوط کنيد، سپس آب ليموترش را به آن اضافه کنيد.

    2 – ترکيب اين 3 مايع را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا چند جوش بزند. پس از آن، اجاق را خاموش کرده و مخلوط را کناري بگذاريد تا سرد شود.

    در اين فاصله خرماهاي هسته گرفته را چرخ کرده يا در دستگاه خردکن له کنيد؛ سپس آن را به مخلوط اين آب‌ها (آب سماق، تمبر هندي و ليمو ترش) اضافه کنيد.

    نکته: براي اينکه ترشي خرما کاملا جا بيفتد، مخلوط نهايي را دوباره روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و اجازه بدهيد 2 دقيقه حرارت ببيند. در طول اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد تا مخلوط يکدست شود و ترشي جا بيفتد.

    در پايان گردو و دانه‌هاي انار را نيز اضافه کنيد و پس از مخلوط کردن با خرما، ترشي را نوش جان کنيد

    #204761


    کاربر ساده

    ترشي خشکبار

    مواد لازم:

    انجير خشک= 200 گرم

    توت خشک= 200 گرم

    برگه هلو= 200 گرم

    برگه زردآلو= 200 گرم

    آلبالوي خشک= 200 گرم

    آلو بخارا= 200 گرم

    کشمش= 200 گرم

    زرشک= 200 گرم

    شيره انگور= 5 قاشق غذاخوري

    سرکه و نمک= به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    تمام مواد خشک را داخل کاسه اي ريخته و نمک و شيره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط ميکنيم .سپس مواد را داخل شيشيه ريخته و روي ان سرکه ميريزي و در شيشه را مي بنديم .اين ترشي بعد از 10 روز قابل خوردن مي باشد.

    #272526


    کاربر ساده

    ترشي انبه‌ي کال

    مواد لازم

    انبه 8 عدد

    شکر دو قاشق غذاخوري

    سرکه دو ليوان

    فلفل قرمز هندي 7 تا 8 عدد

    تخم گشنيز آسياب شده دو قاشق غذاخوري

    گلپر آسياب شده يک قاشق غذاخوري

    سياه دانه مقداري

    زردچوبه و نمک به مقدار لازم

    سير مقداري

    طرز تهيه

    انبه را پوست مي‌کنيم و بعد چهار قسمت مي‌کنيم.

    هسته انبه را خارج مي‌کنيم. آن‌را مثل سيب زميني خلال مي‌کنيم.

    کمي زردچوبه و نمک روي آن مي‌ريزيم و خوب با دست مخلوط مي‌کنيم تا خلال‌ها زرد رنگ شود و بعد مي‌گذاريم حدود 24 ساعت در آفتاب تا کمي خشک شود.

    سرکه را با شکر و يک قاشق چاي‌خوري زردچوبه روي گاز مي‌جوشانيم و مي‌گذاريم کمي خنک شود.

    سير را هم رنده و يا ريز خرد مي‌کنيم.

    بعد ابتدا يک رديف انبه مي‌چينيم و کمي گلپر و سياه دانه و تخم گشنيز آسياب شده و يکي دو تا فلفل قرمز هندي و مقداري سير رنده شده روي آن مي‌ريزيم و مجدداً انبه و بقيه مواد را لايه لايه مي‌ريزم تا شيشه پُر شود.

    در نهايت سرکه را روي مواد مي‌ريزيم و درب شيشه را محکم مي‌بنديم و مي‌گذاريم يک هفته‌اي کمي نرم شود و در نهايت در يخچال از آن نگهداري مي‌کنيم.

    يک روش ديگر که اهل جنوب خيلي از آن استفاده مي‌کنند اين است که انبه‌ها را با پوست چهارقاچ مي‌کنند؛ البته به صورتي که تکه‌هاي انبه به هم وصل باشد و هسته هم در وسطش باشد، روي آن نمک مي‌پاشند و حدود يک روز در آفتاب با حبه‌هاي سير درسته مي‌گذارند بماند و سپس با سرکه و کمي ادويه ترشي را آماده مي‌کنند.

    اين ترشي به سبزي مي‌زند. تلخي هسته بعد از مدتي از بين مي‌رود و قابل خوردن است.

    #243377


    کاربر ساده

    ترشي چغندر

    موادلازم:

    چغندر 1 کيلو
    سرکه 1 کيلو
    نمک به مقدار لازم
    گل پر 1 قاشق مرباخوري
    فلفل سياه نيم کوب 1 قاشق چاي خوري
    موسير و سير 50 گرم

    طرز تهيه:

    چغندرها را بشوييد و گل و لاي آنها را با برس به خوبي پاک کنيد. لازم به ذکر است بعضي چغندرها کم رنگ و بعضي ديگر پررنگ هستند. براي تهيه ترشي چغندر بهتر است از نوع پررنگ آن استفاده کنيد.

    در صورتي که از نوع کم رنگ استفاده مي کنيد، ترجيحاً يک يا دو چغندر پررنگ هم به همراه آنها بپزيد و يا به صورت خام رنده کنيد تا رنگ لبوها متعادل شود.

    چغندر را مي توانيد با آب و يا سرکه بپزيد. اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر مي گردد؛ اما دوام آن کمتر شده و سريع تر کپک خواهد زد.

    اگر چغندرها با سرکه پخته شود، رنگ آن تيره تر و زمان ماندگاري آن بيشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر خواهد شد.

    وقتي چغندرها به طور کامل پختند ، مي توانيد آنها را به صورت دلخواه برش زده و به اشکال مختلف درآوريد. از قالب هاي شيريني هم براي زيباترشدن برش ها مي توانيد استفاده کنيد.

    پس از انجام اين کار آنها را درون شيشه اي ريخته و به اندازه اي سرکه اضافه کنيد که به طور کامل روي چغندرها را بپوشاند.

    در ازاي هر يک کيلو سرکه، يک قاشق غذاخوري نمک به آن اضافه کنيد. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان مي توانيد کم يا زياد کنيد. بنا به دلخواه مي توانيد مقداري گل پر، موسير، سير و فلفل هم لابه لاي آن قرار دهيد. درب ترشي لبو را محکم بسته و در يخچال نگه داري کنيد.

    اين ترشي نسبت به ترشي هاي ديگر حساس تر بوده و اگر در جاي خنک نگه داري نشود، خيلي زود خراب شده و طعم و رنگ خود را از دست مي ده

    #305027


    کاربر ساده

    مواد اوليه :

    باقلا 500 گرم
    سركه دو پيمانه
    سركه بالزاميك 1/3 پيمانه
    آب نصف پيمانه
    گلپرو نمک و فلفل قرمز از هر کدام دو قاشق سوپخوري

    طرز تهيه:

    اين ماه فصل باقلاست بهترين كار در حال حاضر گذاشتن ترشي آن است؛ تا زمان و فصل آن تمام نشده اين كار را انجام دهيد تا در فصل زمستان يك ترشي بهاري داشته باشيد.

    ابتدا باقلا را پوست گرفته و در ظرف لعابي مي‌ريزيم و سركه‌ها و آب را مخلوط كرده روي باقلا ريخته و با حرارت ملايم به مدت 30 دقيقه مي‌پزيم. سپس ادويه را افزوده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري مي‌كنيم. اين ترشي بعد از 15 روز آماده مصرف است.

    #26977


    کاربر ساده

    مواد اوليه :

    فلفل دلمه‌اي قرمز سه عدد
    ليموترش هفت عدد
    سير سه حبه
    آبليمو و نمک به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    فلفل دلمه‌اي را داخل خردكن ريخته و با آبليمو ترش مخلوط كنيد. ليمو ترش را پوست كنده حلقه حلقه كرده و داخل ظرف با فلفل مخلوط نماييد. همه مواد لازم را با هم مخلوط كرده و بعد در ظرف مورد نظر بريزيد. بايد مقداري آب ليمو ترش يا آبليمو همه مواد را در برگيرد و در يخچال نگه‌داري شود.

    #59496


    کاربر ساده

    ترشي فصل با آب گوجه فرنگي
    مواد اوليه :

    سبزي ترشي ساطوري شده (ترخون، مرزه، شويد، جعفري و گشنيز) و گل کلم خرد شده از هر کدام دو پيمانه
    هويج نگيني و خيار نگيني و کرفس از هر کدام يك پيمانه
    كلم برگ خرد شده و پياز خلال شده و سيب ترشي از هر کدام نصف پيمانه
    موسير تازه نگيني و سير و فلفل سبز تند نگيني از هر کدام 1/4پيمانه
    هل نصف عدد
    سركه و آب گوجه‌فرنگي به ميزان لازم
    نمك حدود سه قاشق غذاخوري
    زردچوبه نصف قاشق غذاخوري
    سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز هر كدام يك قاشق غذاخوري
    چوب دارچين چند تكه
    دانه فلفل سياه نيم‌كوب شده يك قاشق مرباخوري

    طرز تهيه:

    سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز را تفت دهيد. گل‌پر و تخم گشنيز تفت داده شده را آسياب كنيد. تمام مواد فوق را (به جز سركه و آب گوجه) با هم مخلوط كنيد. معادل حجم مواد را با سركه و باقي‌مانده را با آب گوجه‌فرنگي پر كنيد.

    نكته:

    در اين ترشي از بادنجان استفاده نمي‌شود چون رنگ ترشي را تيره مي‌كند و اين ترشي بايد در جاي خنك نگهداري شود.

    #307877


    کاربر ساده

    مواد اوليه :

    پياز متوسط و خيار و فلفل سبزاز هر کدام يك عدد
    گوجه‌فرنگي دو عدد
    سركه سيب و ذرت از هر کدام دو پيمانه
    آب نصف پيمانه
    شكر 1/3پيمانه
    زردچوبه نصف قاشق چايخوري
    خردل يك قاشق چايخوري
    آرد ذرت وگلپر از هر کدام يك قاشق سوپخوري

    طرز تهيه:

    ابتدا پياز، خيار و فلفل سبز را ريز خردكرده و گوجه‌فرنگي را رنده كنيد و به همراه ذرت به مواد اضافه كرده و سپس شكر، سركه، آب، آرد و ادويه‌ها را افزوده و در يك قابلمه لعابي ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا جوش آيد. حرارت را ملايم كرده و در قابلمه را گذاشته حدود 40 دقيقه آرام بجوشانيد. سپس داخل ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري كنيد.

    #249868


    کاربر ساده

    مواد اوليه :

    چغاله بادام 500 گرم
    سركه سفيد يك ليتر
    نمك به ميزان لازم
    ترخون چهار شاخه
    فلفل دو عدد

    طرز تهيه

    چغاله بادام را با نمك و فلفل مخلوط كرده و در شيشه قرار مي‌دهيم و لابه‌لاي آن ترخون مي‌ريزيم و در آخر سركه سفيد را افزوده و در شيشه را خوب مي‌بنديم و در يخچال نگهداري مي‌كنيم. اين ترشي بعد از يك‌ماه آماده سرو مي‌باشد.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 99 total)

برای پاسخ دادن به این موضوع، به سیستم وارد شوید.